Treska se zeleninovou salsou

16 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli pokrájíme na plátky, ty ještě rozpůlíme. Rajčata krájíme na kostičky, zázvor nastrouháme. Vše smícháme, přidáme ocet, sůl, pepř a lžičku oleje. Důkladně promícháme.
  • 2
    Gril rozpálíme na vysokou teplotu a potřeme olejem. Rybu grilujeme 3 minuty z každé strany, v průběhu potíráme olejem, aby se kousky nepřichytily. Grilované filety rozdělíme na talíře, přidáme k nim zeleninovou salsu, ozdobíme řeřichou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.