Treska se zeleninovou salsou
16 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaZázvor celý
- 1lžičkaOcet vinný červený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůTreska aljašská
- 4lžíceŘeřicha
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli pokrájíme na plátky, ty ještě rozpůlíme. Rajčata krájíme na kostičky, zázvor nastrouháme. Vše smícháme, přidáme ocet, sůl, pepř a lžičku oleje. Důkladně promícháme.
- 2Gril rozpálíme na vysokou teplotu a potřeme olejem. Rybu grilujeme 3 minuty z každé strany, v průběhu potíráme olejem, aby se kousky nepřichytily. Grilované filety rozdělíme na talíře, přidáme k nim zeleninovou salsu, ozdobíme řeřichou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.