Treska v kapustě
70 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 1lžičkaOcet vinný
- 1decilitrVoda pitná
- 600gramůKapusta hlávková
- 50gramůMáslo čerstvé
- 10gramůCukr krupice
- 20mililitrůVíno bílé
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 40gramůMrkev kořen
- 80mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaKmín drcený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky a mrkev na slabší kolečka. Zeleninu 5 minut restujeme na másle, přidáme cukr, ocet a kmín. Osolíme, opepříme a zalijeme skleničkou vody. Hrnec uzavřeme pokličkou a dusíme 50 minut.
- 2Poté na zeleninu vložíme osolené a opepřené rybí filety a na každý dáme lžičku smetany. Opět přikryjeme a dusíme ještě 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.