Treska v kokosovém mléce

50 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
23 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Rozdrtíme kardamon, koriandr s kmínem, se skořicí, s mletým chilli a kurkumou. Přidáme 2 lžíce vody, koření rozmícháme na pastu a odložíme stranou.
  • 3
    Ve woku rozpálíme olej a během 3 minut v něm opražíme nakrájenou cibulku, česnek a strouhaný zázvor. Přisypeme koření a vše za pravidelného míchání vaříme ještě minutu.
  • 4
    Přidáme kokosové mléko, přivedeme je k varu a průběžně mícháme. Zmírníme plamen a zvolna vaříme 10 minut. Vložíme na kostky nakrájené rybí maso, rajčata a vše osolíme. Vaříme ještě 5 minut a na závěr jej ozdobíme koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.