Treska v majonéze

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
12 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do širšího hrnce dáme kořenovou zeleninu, cibuli a bobkový list, zalijeme vodou a povaříme zakryté asi 10 minut, odstavíme a necháme trochu vychladnout.
  • 2
    Vykuchanou tresku uvnitř nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a naplníme rozpůlenou mrkví a řapíky celeru. Opatrně svážeme nebo použijeme potravinářskou síťku a vložíme na silikonovou podložku nebo napařovač do vývaru a na mírném ohni povaříme 15 minut a necháme ve vývaru vychladnout. Studenou rybu opatrně vyjmeme, zbavíme síťky a necháme okapat, osolíme na povrchu. Přendáme na oválnou mísu a ozdobíme nasekanou petrželkou a kolečkem citronu. Vedle ryby uděláme kopeček z majonézy a z druhé strany rybu přizdobíme kukuřičkami, proužky papriky a okurky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.