Treska v oříškové omáčce

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
40 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Šalotku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek očistíme, opereme, nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme olej a šalotku s pórkem orestujeme. Přidáme ryby, ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Ryby podlijeme vínem. Přidáme bobkový list a přibližně 15 minut necháme táhnout.
  • 3
    Houby nakrájíme na proužky. Máslo rozehřejeme na pánvičce, na něm orestujeme houby, osolíme, opepříme, přidáme nastrouhané oříšky. Necháme táhnout přibližně 3 minuty.
  • 4
    Přidáme sherry a mascarpone, promícháme. Vyjmeme rybu a necháme okapat. Upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.