Treska v pomerančové šťávě

55 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce tresky osolíme, opepříme a urovnáme do nekovové nádoby. Zalijeme citronovou šťávou a necháme asi 20 minut stát.
  • 2
    Polovinou oleje vymastíme pekáč a vložíme do něj porce ryby. Na ně navršíme směs oloupané, nasekané cibule, oloupaných, nadrobno nakrájených rajčat a očištěných, na proužky nakrájených paprik. Přelijeme zbylým olejem, vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme 15 minut.
  • 3
    Poté přilijeme pomerančovou šťávu a pečeme dalších 15-20 minut.
  • 4
    Pokrm ozdobíme kapary, pomeranči nakrájenými na kolečka a mandlovými plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.