Treska vařená
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceStrouhanka
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kilogramTreska aljašská
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
648 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kůži z tresky stáhneme, rybu naporcujeme, osolíme a vložíme do kastrolu. Zalijeme ji do poloviny horkou vodou, přikryjeme a povaříme. Porce poté opatrně obrátíme a dovaříme. Vaříme zhruba 15 až 20 minut dohromady.
- 2Na sucho opražíme strouhanou housku a pokapeme trochou másla.
- 3Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli do světle žluta.
- 4Na každou porci tresky dáme opraženou housku a osmaženou cibuli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.