Treska vařená

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
648 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůži z tresky stáhneme, rybu naporcujeme, osolíme a vložíme do kastrolu. Zalijeme ji do poloviny horkou vodou, přikryjeme a povaříme. Porce poté opatrně obrátíme a dovaříme. Vaříme zhruba 15 až 20 minut dohromady.
  • 2
    Na sucho opražíme strouhanou housku a pokapeme trochou másla.
  • 3
    Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli do světle žluta.
  • 4
    Na každou porci tresky dáme opraženou housku a osmaženou cibuli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.