Treska zapečená s koprem
45 min.
Ingredience
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 10gramůMáslo čerstvé
- 50gramůCibule
- 100mililitrůMléko odtučněné
- 45gramůJogurt nízkotučný
- 40gramůSýr Eidam cihla 30%
- 25gramůKopr čerstvý
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 300gramůTreska aljašská
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Filety z tresky osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, kopr posekáme na jemno, sýr nastrouháme.
- 2V pánvi rozehřejeme kousek másla, přisypeme cibuli, zpěníme, podlijeme mlékem, povaříme, přidáme kopr, jogurt, promícháme, osolíme a opepříme podle chuti.
- 3Ochucenou rybu vyskládáme do pekáčku, zalijeme omáčkou z pánve, posypeme strouhaným sýrem a dáme do vyhřáté trouby přibližně na půl hodiny zapéct.
- 4Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.