Treska zapečená se sýrem
55 min.
Ingredience
- 750gramůFilé z aljašské tresky
- 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 60gramůSýr Eidam cihla 40%
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
17 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
971 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Pekáč vymastíme, naskládáme do něj připravené porce.
- 3Máslo zapracujeme do mouky jako při přípravě drobenky, přidáme nastrouhaný sýr a vše promícháme. Vzniklou směsí posypeme filé, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.