Trhané kuřecí maso
370 min.
Ingredience
- 6kusůKuřecí stehna
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 150mililitrůSalsa rajčatová
- 3lžíceKreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
666 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí stehna zbavíme kůže a kostí – vyřízneme je ale tak, abychom získali z každého stehna jeden kus masa vcelku. Osolíme a opepříme je z obou stran.
- 2Do hrnce dáme olivový olej a salsu a stehna a na velmi mírném plameni vaříme 5-6 hodin.
- 3Poté kuře odstavíme a až bude trošku vystydlé, roztrháme ho dvěma vidličkami podle toho, jak jdou vlákna masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 9. 8. 2018
Trhané kuřecí maso
Trvá to dlouho, ale výsledek stojí za to!