Trhané kuřecí maso

370 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
666 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí stehna zbavíme kůže a kostí – vyřízneme je ale tak, abychom získali z každého stehna jeden kus masa vcelku. Osolíme a opepříme je z obou stran.
  • 2
    Do hrnce dáme olivový olej a salsu a stehna a na velmi mírném plameni vaříme 5-6 hodin.
  • 3
    Poté kuře odstavíme a až bude trošku vystydlé, roztrháme ho dvěma vidličkami podle toho, jak jdou vlákna masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 9. 8. 2018
Trhané kuřecí maso
Trvá to dlouho, ale výsledek stojí za to!