Trianonská omáčka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1217 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
52 g
Sacharidy
176 g
Vláknina
13 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nakrájíme na kostičky a podusíme na rozehřátém másle. Přilijeme víno a zvolna asi 10 minut provaříme. Poté vše rozmixujeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Přimícháme majonézu, rajčatový protlak, na kostičky nakrájené okurky a nasekanou papriku. Ochutíme solí, pepřem a osladíme.
  • 3
    Omáčka je vhodná k rybám, zejména ke grilovaným makrelám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.