Tříbarevný salát

20 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Avokáda podélně rozkrojíme, vyjmeme pecky, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Čtvrtky ještě nakrájíme na tenké plátky a promícháme s citronovou šťávou.
  • 2
    Rajčata, avokáda a na plátky nakrájenou mozzarellu upravíme na salátovou mísu. Pokapeme olivovým olejem a ozdobíme čerstvou bazalkou.
  • 3
    Salát ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.