Tříbarevný špenát

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
3 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
16 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mražený špenát připravíme podle návodu na obalu.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na kousky a vsypeme do hrnce. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, 2 snítky tymiánu, bobkový list a přilijeme sklenici vody. Vše osolíme, opepříme a zvolna pod pokličkou povaříme 10 minut.
  • 3
    Potom do hrnce přidáme špenát, ohřejeme a ihned podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.