Tříbarevný špenát
20 min.

Ingredience
- 400gramůŠpenátový protlak mražený
- 3kusyRajčata
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 2kusyTymián čerstvý
- 1kusBobkový list
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
3 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
16 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mražený špenát připravíme podle návodu na obalu.
- 2Omytá rajčata nakrájíme na kousky a vsypeme do hrnce. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, 2 snítky tymiánu, bobkový list a přilijeme sklenici vody. Vše osolíme, opepříme a zvolna pod pokličkou povaříme 10 minut.
- 3Potom do hrnce přidáme špenát, ohřejeme a ihned podáváme jako přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.