Trifle s lesním ovocem
20 min.
Ingredience
- 6lžicLesní plody - mražené
- Drobenka
- 100gramůMouka polohrubá
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCukr krupice
- Krém s mascarpone
- 125gramůSmetana
- 0,5lžičkaVanilkový lusk
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůMascarpone
- 100gramůCukr krupice
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
940 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
59 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
1 g
Cukr
65 g
Postup přípravy
- 1Ušlehejte mascarpone, smetanu, cukr, žloutek a vanilku.
- 2Z cukru, másla a mouky uhněťte drobenku a upečte ji v troubě na 180°C. Nechte vychladit a rozdrobte.
- 3Do skleniček nandejte krém, ovoce a drobenku v libovolném pořadí. Stejným způsobem vytvořte ještě jednu vrstvu. Zakončete drobenkou. Ozdobte mátou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.