Tropické jehněčí s mangem
155 min.
Ingredience
- 1lžičkaOlej olivový
- 60gramůJogurt nízkotučný
- 1kusLimetka
- 1špetkaKurkuma
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 455gramůJehněčí maso
- 1kusMango
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1V misce nebo uzavíratelné nádobě smícháme BBB jogurt, limetkovou šťávu, kurkumu, sůl a pepř. Vmícháme jehněčí kousky a necháme na 1-2 hodiny marinovat.
- 2Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej, přidáme jehněčí nakrájené na kostky a restujeme 20-25 minut. Několik minut předtím než jídlo vytáhneme z pánve, přidáme kousky manga, které jsme si vypeckovali a nakrájeli na kousky. Vaříme další 2-3 minuty nebo dokud se mango neprohřeje.
- 3Odstavíme z plamene a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.