Tropické jehněčí s mangem

155 min.

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce nebo uzavíratelné nádobě smícháme BBB jogurt, limetkovou šťávu, kurkumu, sůl a pepř. Vmícháme jehněčí kousky a necháme na 1-2 hodiny marinovat.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej, přidáme jehněčí nakrájené na kostky a restujeme 20-25 minut. Několik minut předtím než jídlo vytáhneme z pánve, přidáme kousky manga, které jsme si vypeckovali a nakrájeli na kousky. Vaříme další 2-3 minuty nebo dokud se mango neprohřeje.
  • 3
    Odstavíme z plamene a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.