Tukožroutská polévka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
23 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí a papriky nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Zeleninu dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byla všechna zelenina ponořená a přivedeme k varu. Zvolna povaříme asi 10 minut.
  • 3
    Potom přidáme kostku bujónu, vmícháme rajčata i s nálevem a vaříme ještě 20 minut.
  • 4
    Nakonec polévku mírně osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.