Tuňák na chilli
23 min.
Ingredience
- 50gramůŘasa Wakame
- 1kilogramTuňák obecný
- 1špetkaSůl
- 8lžičekChilli paprička
- 8lžičekKoriandr mletý
- 4lžičkySezam - semena
- 1decilitrOlej stolní
- 0,5šálekZázvor nakládaný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
40 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V hmoždíři roztlučeme koriandr, sezamová semínka a chilli papričky najemno. Tuňáka očistíme, odstraníme kůži a nakrájíme na špalíčky. Osolíme, obalíme v koření a vložíme do chladničky.
- 2Mořské řasy vaříme 4-5 minut, a poté slijeme. Smícháme je s nakládaným zázvorem, chilli papričkami a koriandrem. Na pánvi na oleji smažíme po 1 porci tuňáka z obou stran, asi 30 sekund. Servírujeme se salátem z mořských řas.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.