Tuňák na citronu s čínskými nudlemi

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
20 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle uvaříme podle návodu na obalu.
  • 2
    Smícháme nasekanou bazalku, mléko, rybí, chilli a sójovou omáčku a limetkovou šťávu. Směs promícháme a odložíme.
  • 3
    Na wok pánvi na arašídovém i sezamovém oleji smažíme tři minuty osminky cibule, nastrouhaný zázvor, nasekanou chilli papričku a kousky citronové trávy.
  • 4
    Z tuňáka vykrojíme tři steaky, ty nakrájíme na nudličky a přidáme je do wok pánve na tři minuty. Směs zamícháme a vyjmeme ji.
  • 5
    Do pánve dáme kousky chřestu, nudličky papriky, hrášek a směs restujeme tři minuty doměkka.
  • 6
    Přidáme maso a omáčku, povaříme ji tři minuty na mírném ohni do zhoustnutí a nakonec opepříme.
  • 7
    Pokrm podáváme okamžitě s omáčkou a nudlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.