Tuňák pečený se sezamem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
624 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
42 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme olej, med, přisypeme mletou papriku, sezamová semínka a dobře rozmícháme. Touto směsí potřeme filety z tuňáka z obou stran, každý zvlášť položíme na alobal, zabalíme jako závitek, vložíme do silně vyhřáté trouby a pečeme 5 minut. Po rozbalení by měl mít tuňák křupavou kůrku.
  • 2
    Porce tuňáka upravíme na talíře, pokapeme sójovou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.