Tuňák po sicilsku

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátek čerstvého tuňáka "prošpikujeme" nasekaným česnekem a mátou. Osolíme, opepříme a v pánvi na olivovém oleji osmahneme dozlatova. Zalijeme vínem a necháme na ohni, dokud se víno téměř nevyvaří.
  • 2
    Tuňáka vyjmeme a na zbylé šťávě v pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a nasekaný kousek česneku. Přidáme rozmačkaná rajčata a necháme jen přejít varem. Vše rozmixujeme tyčovým mixerem, přidáme tuňáka a pod pokličkou maso dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.