Tuňák s kapary

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
481 mg
Cukr
211 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polovinu olivového oleje dobře vyšleháme s citrónovou šťávou a směsí potřeme tuňákové steaky, které ještě osolíme, opepříme a okořeníme koriandrem. Přikryté necháme 10 minut odležet. V pánvi zahřejeme zbývající olivový olej a steaky na něm po obou stranách asi 4-5 minut opékáme, vyjmeme a uchováme v teple. Na pánvi ještě asi 3 minuty opečeme kapary, steaky jimi posypeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.