Tuňák s rajčaty
140 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 750gramůTuňák obecný
- 100gramůMáslo čerstvé
- 6kusůRajčata
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
30 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na másle opečeme omyté rybí maso. Přidáme nakrájenou cibuli, rozmačkaná rajčata a svazek bylinek. Dusíme na mírném ohni pod pokličkou asi 2 hodiny.
- 2Nakonec pokrm osolíme a opepříme.
- 3Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.