Tuňák se sýrem
55 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 800gramůTuňák obecný
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžícePetržel - nať
- 4lžíceVývar rybí
- 4lžíceStrouhanka
- 2lžíceOmáčka sójová
- 4lžíceSýr Eidam uzený 45%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
407 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné maso naporcujeme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou a olejem. Přilijeme sójovou omáčku, přisypeme nasekanou petrželku a za občasného podlévání vývarem pečeme v horké troubě.
- 2Před koncem pečení posypeme porce tuňáka nastrouhaným uzeným sýrem smíchaným se strouhankou.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.