Tuňák uzený na koření

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
10 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tuňáka (bez kůže) osolíme a opepříme. Větší hrnec vysteleme čtyřmi vrstvami alobalu, na něj nasypeme rozdrcený celý pepř, cukr a drcený badyán, na koření postavíme kovový pařáček na knedlíky, potáhneme papírem na pečení, na něj položíme porci tuňáka. Hrnec postavíme na oheň, jakmile se z hrnce začne kouřit, rychle zakryjeme pokličkou, zmírníme oheň. Necháme péct 10 minut a odstavíme.
  • 2
    Maso z tuňáka by mělo být propečené a prouzené, vonět po pepři a badyánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.