Tuňák v oleji s těstovinami
35 min.
Ingredience
- 160gramůTuňák v oleji
- 250gramůTěstoviny Fusilli
- 2litryVoda pitná
- 60gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůHrášek v mírně slaném nálevu
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
844 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
15 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme ve vroucí vodě na skus.
- 2V mezičase na oleji na pánvi restujeme drobně pokrájenou cibuli, poté přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, okapaný hrášek a tuňáka, kterého jsme rozebrali na malé kousky. Směs podusíme, přidáme rajčatový protlak a lehce promícháme.
- 3Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vložíme do nahřáté mísy. Vmícháme směs s tuňákem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.