Tuňák v oleji s těstovinami

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
844 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
15 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme ve vroucí vodě na skus.
  • 2
    V mezičase na oleji na pánvi restujeme drobně pokrájenou cibuli, poté přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, okapaný hrášek a tuňáka, kterého jsme rozebrali na malé kousky. Směs podusíme, přidáme rajčatový protlak a lehce promícháme.
  • 3
    Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vložíme do nahřáté mísy. Vmícháme směs s tuňákem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.