Tuňáková haše

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
5 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme a vaříme v osolené vodě, dokud trochu nezměknou. Kukuřici přidáme k bramborám, vše vaříme další minutu. Poté zcedíme a vrátíme do prázdného hrnce.
  • 2
    Brambory namačkáme, přidáme tuňáka včetně oleje, nasekanou pažitku a provensálské koření. Vše důkladně promícháme. Rozehřejeme gril, bramborovou směs na něj na cca pět minut rozložíme (dokud lehce nezhnědne). Ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.