Tuňáková terinka

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
20 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C. Tuňáka zbaveného oleje rozdrtíme vidličkou nebo rozmixujeme. Vmícháme vejce, zakysanou smetanu, nastrouhaný sýr a rajčatový protlak. Osolíme a opepříme. Vše vymícháme dohladka.
  • 2
    Hotovou směs přendáme do čtyř malých mističek a zapékáme v troubě cca 30 minut.
  • 3
    Servírovat můžeme vlažné nebo studené zakápnuté citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.