Tuňákové carpaccio

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
331 mg
Vápník
11 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka zabalíme do fólie a mrazíme 2 hodiny. Šalotku na jemno nasekáme. Rozmícháme olivový olej, sherry, sherry ocet, sůl a pepř. Kapary dáme okapat a na jemno je nasekáme. Do omáčky přimícháme šalotku a kapary.
  • 2
    Ztuhlého tuňáka nakrájíme na co nejtenčí plátky.
  • 3
    Plátky upravíme na mísu a přelijeme zálivkou. Přikryjeme a necháme odležet nejméně 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.