Tuňákový burger
30 min.
Ingredience
- 400gramůTuňák obecný
- 3kusyCibulka jarní
- 2krajíceChléb celozrnný žitný
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 4kusyŽemle tuková
- 4lžičkyMajonéza
- 4lžičkyKečup
- 1kusRajčata
- 1kusSalát hlávkový
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
18 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Jarní cibulku dáme do mixéru, přidáme dva plátky chleba a rybí maso. Směs na hrubo namixujeme, přidáme do mixéru vejce, sůl, pepř a vše ještě chvíli mixujeme, nesmíme však směs rozmixovat úplně do hladka.
- 2Vytvoříme placku o velikosti rozříznuté housky, rozpálíme gril, potřeme olejem a maso grilujeme z každé strany cca 5 minut, dokud není pěkně propečené. Housku potřeme kečupem, majonézou, přidáme plátek rajčete a grilované maso. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.