Tuňákový kuskus

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
838 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
28 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrnek kuskusu nasypeme do mísy, do hrnku nalijeme vodu. Přivedeme k varu a vroucí vodou zalijeme kuskus. Osolíme a přidáme vegetu.
  • 2
    Kuskus přiklopíme talířem, aby se voda vsákla. Necháme 10 minut bobtnat.
  • 3
    Rajčata omyjeme a nakrájíme na kousky, přidáme do kuskusu.
  • 4
    Z kukuřice a tuňáka slijeme nálev, nakrájíme na kostičky sýr a vše dáme do mísy s kuskusem.
  • 5
    Osolíme, opepříme, ochutíme sójovou omáčkou a přidáme nasekanou bazalku.
  • 6
    Promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.