Tuňákový salát s fazolemi

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
17 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
836 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátové listy opereme a necháme odkapat. Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké kolečka a namočíme do pomerančové a citrónové šťávy. Salátové listy natrháme na menší kousky, namočíme do octa a cukru, promícháme a necháme chvilku namočené.
  • 2
    Do salátové mísy vysypeme fazole bez vody, přidáme tuňáka, připravenou cibuli, salátové listy, na kolečka nakrájené olivy, dochutíme pepřem, promícháme a porcujeme na talíře. Každou porci pokapeme olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.