Tuňákový salát s jablky
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůZelenina kořenová
- 150gramůTuňák v oleji
- 1lžičkaSůl
- 3lžičkyMajonéza
- 1kusVejce slepičí
- 400gramůTěstoviny konzumní
- 1kusJablka
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Dle návodu uvaříme těstoviny.
- 2Nakrájíme jablko, eidam a natvrdo vařené vejce na malé kousky.
- 3Zeleninu osmahneme.
- 4Do těstovin dáme nakrájené jablko, sýr, vejce, zeleninu, tuňáka a majonézu.
- 5Vše promícháme a dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.