Tuňákový salát s krémovým dresinkem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
745 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo.
  • 2
    Připravíme si dresink – pesto, hořčici a vinný ocet vyšleháme a pomalu přiléváme olivový olej. Nakonec osolíme a opepříme.
  • 3
    Fazolky přepůlíme a smícháme je s natrhaným salátem a přepůlenými cherry rajčaty. Směs rozdělíme na talíř a zakápneme dresinkem.
  • 4
    Posypeme slitou cizrnou.
  • 5
    Ozdobíme tuňákem a vařeným vejcem.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.