Tuňákový salát s rýží

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dle návodu na obalu připravíme rýži. Vejce uvaříme na tvrdo, rajčata rozpůlíme. Do mísy vložíme tuňáka (bez oleje) a přidáme na kostičky pokrájený sýr s spolu s nadrobno nakrájenou cibulí.
  • 2
    Do mísy přidáme rajčata, rýži, strouhaný zázvor, provensálské koření a vše důkladně promícháme. Na konec už jen rozdělíme na talíře, položíme na salát oloupané vejce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.