Tuňákový salát s rýží
20 min.
Ingredience
- 200gramůRýže loupaná
- 4kusyVejce slepičí
- 100gramůRajčata Cherry
- 200gramůTuňák v oleji
- 10gramůZázvor celý
- 1kusCibule
- 1špetkaProvensálské koření
- 200gramůSýr Feta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Dle návodu na obalu připravíme rýži. Vejce uvaříme na tvrdo, rajčata rozpůlíme. Do mísy vložíme tuňáka (bez oleje) a přidáme na kostičky pokrájený sýr s spolu s nadrobno nakrájenou cibulí.
- 2Do mísy přidáme rajčata, rýži, strouhaný zázvor, provensálské koření a vše důkladně promícháme. Na konec už jen rozdělíme na talíře, položíme na salát oloupané vejce a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.