Tuňákový salát s těstovinami

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu. Přecedíme a propláchneme pod tekoucí studenou vodou. Dáme je do servírovací mísy.
  • 2
    Smícháme drcená rajčata, olivový olej, ocet, cukr, bazalku a černý pepř. Zálivku nalijeme na těstoviny a promícháme.
  • 3
    K těstovinám přidáme proužky jarní cibulky, kostičky žluté papriku, hrachové lusky, kukuřici a tuňáka a promícháme. Ozdobíme proužky jarní cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.