Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
25 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
291 mg
Cukr
541 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme 4 kusy pečicího papíru o velikosti cca 30 x 40 cm a doprostřed každého položíme jeden rybí steak. Posypeme solí, pepřem a pokapeme máslem. Na maso rozložíme chřest, na tenké nudličky nakrájené papriky a přelijeme vínem.
  • 2
    Zabalíme do papíru a okraje zahrneme. Naskládáme na plech a v troubě předehřáté na 215°C pečeme 15 - 20 minut. Hotové rozbalíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.