Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou
40 min.
Ingredience
- 600gramůTuňák obecný
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 20kusůChřest zelený
- 65mililitrůVíno bílé
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,33kusPaprika červená
- 0,5lžičkaSůl
- 0,33kusPaprika žlutá
- 0,33kusPaprika zelená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
25 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
291 mg
Cukr
541 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme 4 kusy pečicího papíru o velikosti cca 30 x 40 cm a doprostřed každého položíme jeden rybí steak. Posypeme solí, pepřem a pokapeme máslem. Na maso rozložíme chřest, na tenké nudličky nakrájené papriky a přelijeme vínem.
- 2Zabalíme do papíru a okraje zahrneme. Naskládáme na plech a v troubě předehřáté na 215°C pečeme 15 - 20 minut. Hotové rozbalíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.