Turecký dušený pstruh
45 min.
Ingredience
- 80gramůCibule
- 800gramůPstruh
- 700mililitrůVíno bílé
- 250mililitrůVývar z hovězích kostí
- 3gramyBobkový list
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
557 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ryby dobře omyjeme a vložíme je do vařícího se vína s vývarem.
- 2Do vývaru přidáme čtvrtky cibule, bobkový list, sůl a pepř a vaříme do změknutí.
- 3Z uvařených pstruhů stáhneme kůži a maso vykostíme.
- 4Podáváme s přílohou z vařených brambor.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.