Tuřín plněný masovou nádivkou

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuříny vydlabeme, necháme stěny silné asi 1 cm. Šunku, telecí maso, žampiony nakrájíme na malé kostičky, vložíme do misky, zalijeme bešamelem, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Touto nádivkou naplníme tuříny, narovnáme do máslem vymazaného pekáčku, zalijeme 200 ml bešamelu, zakryjeme a dusíme asi 10 minut. Nyní odkryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a dopečeme. Tuříny vyndáme, do pekáčku přilijeme vývar a povaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Tuříny upravíme na talíře a přelijeme omáčkou z pekáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.