Tvarohová roláda s hruškami
70 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 250gramůTvaroh jemný
- 1kusCukr vanilka
- 1kusCitronová šťáva
- 2kusyHrušky
- 100gramůTuk Hera jedlý
- 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSůl
- 60gramůCukr krupice
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
702 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
6 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Vypracujeme těsto z uvedených surovin a necháme půl hodiny odpočinout.
- 2Utřeme tvaroh s cukrem, máslem, vejcem a pudinkem.
- 3Vmícháme nakrájené ovoce zakápnuté citr.šťávou.
- 4Vyválíme těsto, rozprostřeme náplň, svineme a přendáme do formy na srnčí hřbet.
- 5Pečeme při 180 stupních 45 minut.
- 6Vychladlé pocukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.