Tvarohová roláda s hruškami

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
702 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
6 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypracujeme těsto z uvedených surovin a necháme půl hodiny odpočinout.
  • 2
    Utřeme tvaroh s cukrem, máslem, vejcem a pudinkem.
  • 3
    Vmícháme nakrájené ovoce zakápnuté citr.šťávou.
  • 4
    Vyválíme těsto, rozprostřeme náplň, svineme a přendáme do formy na srnčí hřbet.
  • 5
    Pečeme při 180 stupních 45 minut.
  • 6
    Vychladlé pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.