Tvarohová vánočka

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
15 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku, cukr, mléko, vejce, máslo, kypřící prášek, vanilkový cukr, ořechy, tvaroh a trochu soli zpracujeme do těsta.
  • 2
    Těsto rozdělíme na díly a spleteme ve vánočku, kterou přendáme na plech.
  • 3
    Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na 150 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 21. 4. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Trochu se mi rozjela, asi to chce péct pomaleji, jinak výborný!