Tvarohové halušky

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
22 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky a vajec připravíme těsto, vyválíme je a nakrájíme na halušky (flíčky). Uvaříme je v osolené vodě, ocedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na kostičky nakrájenou slaninu osmahneme dozlatova, vyjmeme ji a do tuku vložíme halušky - dobře je promícháme.
  • 3
    Na mísu upravíme střídavě vrstvu halušek a vrstvu nastrouhaného tvarohu. Povrch posypeme vyškvařenou slaninou.
  • 4
    Podáváme s dušeným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.