Tvarohové knedlíky s krupicí
21 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 80gramůCukr krupice
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 4lžíceMléko polotučné
- 250gramůTvaroh jemný
- 80gramůPšeničná krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
480 mg
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Tvaroh rozetřeme a přidáme mléko, vejce, sůl a zahustíme krupicí. Necháme 1 hodinu nabobtnat.
- 2Z těsta tvarujeme knedlíčky a pomalu je vaříme v osolené vodě asi 6 minut.
- 3Podáváme posypané cukrem a polité máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.