Tvarohové řezy s hroznovým vínem
55 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 500gramůHroznové víno
- 1lžíceRum
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 1,5hrnkyMouka polohrubá
- 1lžičkaCitronová kůra
- 0,5hrnekMouka kukuřičná
- 150gramůMáslo čerstvé
- 250gramůTvaroh jemný
- 0,75hrnekCukr krupice
- 1hrnekMléko polotučné
- 1lžíceCukr moučkový
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
1 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Hroznové víno opláchneme a necháme okapat.
- 2Do mísy dáme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou kůru.
- 3Vymícháme dohladka.
- 4Přidáváme mouku, mléko, rum a prášek do pečiva.
- 5Těsto vlijeme na vymazaný plech a poklademe kuličkami hroznů, větší kuličky rozpůlíme.
- 6Pečeme při 180 stupních půl hodiny.
- 7Po upečení posypeme moučkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.