Tvarohové řezy s hroznovým vínem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
1 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hroznové víno opláchneme a necháme okapat.
  • 2
    Do mísy dáme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou kůru.
  • 3
    Vymícháme dohladka.
  • 4
    Přidáváme mouku, mléko, rum a prášek do pečiva.
  • 5
    Těsto vlijeme na vymazaný plech a poklademe kuličkami hroznů, větší kuličky rozpůlíme.
  • 6
    Pečeme při 180 stupních půl hodiny.
  • 7
    Po upečení posypeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.