Tvarohové tyčky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
46 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
81 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do prosáté mouky prolisujeme tvaroh, osolíme a přidáme rozsekané máslo. Rychle zpracujeme těsto.
  • 2
    Na pomoučeném vále těsto rozválíme na obdélník, přeložíme jako listové těsto a necháme asi 1 hodinu v chladu.
  • 3
    Potom nakrájíme tyčky asi 8cm dlouhé a 1 1/2cm široké, potřeme je žloutkem a posypeme kmínem a solí.
  • 4
    Na plech postříknutý studenou vodou klademe tyčky a pečeme je v dobře vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.