Tvarohové vdolečky se smetanou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
480 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh rozmícháme a přidáme 40 g mouky, cukr, vejce, vanilkový cukr a sůl. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Z těsta na vále, posypaném zbylou moukou, vyválíme silnější váleček, který nakrájíme na 10 stejných kousků. Zakulatíme je do tvaru vdolečků, obalíme v mouce a po obou stranách osmažíme na pánvi na oleji dozlatova.
  • 3
    Usmažené vdolečky upravíme na nahřátou mísu, pocukrujeme a podáváme se smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.