Tvarohovo-vajíčkový krém
19 min.
Ingredience
- 250gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 2špetkyPepř bílý
- 1kusCibulka jarní
- 0,25lžičkaSůl
- 2plátkyChléb celozrnný pšeničný
- 2lžíceMajonéza light
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do mixéru dáme nízkotučný tvaroh, natvrdo vařená, pokrájená vajíčka, majonézu light, hořčici, sůl, pepř a vše rozmixujeme na krém. (Vajíčka vaříme 9 minut.)
- 2Očištěnou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka. Plátky chleba potřeme tvarohovým krémem, posypeme je cibulkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.