Tvarohový krém s broskvovým pyré

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskev spaříme horkou vodou, zchladíme, oloupeme, rozřízneme a vyjmeme pecku. Čtvrtku broskve dáme stranou, zbytek rozmixujeme. V misce rozmixovanou broskev smícháme s 1 lžící citronové šťávy a práškového cukru, ochutíme skořicí a prolisujeme přes síto.
  • 2
    Tvaroh v míse smícháme se zbylým cukrem a citronovou šťávou, přidáme 2/3 jemně nasekaných pistácií.
  • 3
    Servírovací talířky posypeme lehce kakaem, na něj dáme tvarohový krém a zalijeme broskvovým pyré. Nahoru položíme plátky broskve a posypeme zbylými nasekanými pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.