Tvarohový krém s čerstvým ovocem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
526 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mascarpone smícháme s tvarohem, dochutíme citronovou šťávou a cukrem.
  • 2
    Želatinu dáme změknout podle návodu na obalu a potom ji vymačkáme. V kastrolu ji s trochou vody ohřejeme a přimícháme do tvarohu.
  • 3
    Ze smetany vyšleháme tuhou šlehačku a vmícháme do tvarohové směsi. Přidáme amaretto, necháme 2 hodiny ztuhnout.
  • 4
    Ovoce omyjeme a nadrobno nakrájíme. Dekorativně je rozložíme po povrchu krému.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.