Tvarohový krém s třešněmi
15 min.
Ingredience
- 500gramůTvaroh jemný
- 3lžíceMed včelí
- 250gramůTřešně
- 4lžíceMandle
- 250gramůCukr moučkový
- 4decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
897 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
48 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
3 g
Cukr
74 g
Postup přípravy
- 1Třešně pokrájíme, smícháme s cukrem a tvarohem. Ušleháme šlehačku, jeden šálek ponecháme stranou a zbytek vmícháme do třešní s tvarohem.
- 2Formu na pečení vylijeme medem a zasypeme mandlemi, tak, aby vznikla tenká jednolitá vrstva. Naplníme krémem a necháme asi 4 hodiny v mrazáku.
- 3Zmrzlinu podáváme ozdobenou zbytkem šlehačky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.