Tvarohový krém s třešněmi

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
897 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
48 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
3 g
Cukr
74 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně pokrájíme, smícháme s cukrem a tvarohem. Ušleháme šlehačku, jeden šálek ponecháme stranou a zbytek vmícháme do třešní s tvarohem.
  • 2
    Formu na pečení vylijeme medem a zasypeme mandlemi, tak, aby vznikla tenká jednolitá vrstva. Naplníme krémem a necháme asi 4 hodiny v mrazáku.
  • 3
    Zmrzlinu podáváme ozdobenou zbytkem šlehačky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.