Tvarohový pohár

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu dáme do studené vody nabobtnat. Tvaroh, mléko a sůl vyšleháme do lehkého krému. Z želatiny vymačkáme přebytečnou vodu a rozpustíme ji ve 4 lžících vařící vody. Přidáme tvarohový krém a dobře rozmícháme. Krém rozdělíme na tři části. První část krému ochutíme rybízovou šťávou, osladíme a rozdělíme do pohárů. Druhou část ochutíme citronovou šťávou, cukrem a přilijeme do pohárů. Třetí část krému smícháme s čokoládou, oříšky a cukrem a utvoříme třetí vrstvu. Dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme šlehačkou, ovocem, případně čokoládovými hoblinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.